Treinverkeer Den Bosch

Er is erg veel treinverkeer Den Bosch, omdat Den Bosch een belangrijk knooppunt is voor al het treinverkeer van en naar Eindhoven en Limburg. Een groot deel van het treinverkeer vanuit Nederland naar Eindhoven en Limburg gaat via Utrecht en vervolgens via Den Bosch. Om deze reden is het treinverkeer Den Bosch erg intensief, wat soms tot problemen leidt. Den Bosch is regelmatig een echte bottleneck gebleken als het gaat om het treinverkeer naar Eindhoven en Limburg. Door de ligging van de sporen en de grote hoeveelheid treinverkeer Den Bosch, heeft Den Bosch regelmatig te maken met wisselstoringen. Hier moet een einde aan komen met de verbouwing van station Den Bosch die plaatst heeft gevonden tussen 2011 en 2014. De sporen zijn deels verlegd, waardoor er minder wisselstoringen moeten optreden. Het treinverkeer Den Bosch zou hierdoor zelfs opgeschaald kunnen worden in toekomst.

Naar alle richtingen

Treinverkeer Den Bosch vertrek in alle richtingen. Vanaf station Den Bosch kunt u zonder over te stappen onder andere Utrecht, Amsterdam, Alkmaar, Maastricht, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem en Breda bereiken. Dit maakt station Den Bosch een erg belangrijk knooppunt voor het Nederlandse spoornetwerk. Dit blijkt ook uit het feit dat dagelijks bijna 60.000 mensen in- of uitstappen op station Den Bosch. Dit getal is nog een stuk hoger als ook overstappers op station Den Bosch worden meegenomen. Het treinverkeer Den Bosch is dan ook erg intensief.

Werkzaamheden & Storingen

Wilt u weten of er werkzaamheden of storingen zijn rond het treinverkeer Den Bosch, dan kunt u dit vinden op de website van de NS. Den Bosch is berucht om de vele wisselstoringen die hier optreden. De recente veranderingen aan het spoor in Den Bosch moeten problemen in het treinverkeer Den Bosch in de toekomst voorkomen. Houd toch altijd de website van de NS en omroepberichten in de gaten wanneer u van plan bent om naar Den Bosch te reizen.